ДНИ НА АДВОКАТИТЕ 1-4 ЮНИ 2017 г.

ПОКАНА

ДНИ НА АДВОКАТИТЕ

1-4 ЮНИ 2017 г.

Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“

 

Уважаеми колеги адвокати,

Центърът за обучение на адвокати “Кръстю Цончев” има удоволствието да ви покани на Дни на адвокатите в периода 1-4 юни 2017 г. (четвъртък – неделя), които ще се състоят в Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“. Предвидени са различни събития, които ще бъдат както от полза за участващите адвокати, така и ще допринесат за създаването на професионални и приятелски контакти.

За първи път ЦОА “Кръстю Цончев” организира Състезание по решаване на съдебни казуси за млади адвокати. Ще се състезават 6 отбора от всеки апелативен район по казуси от областта на гражданското право и процес. Ще има жури, което ще определи победителя, като голямо значение ще има и мнението на публиката, съставена от колеги адвокати.

Ще се проведе и семинар на тема: „Актуална практика на ВАС, ВКС и ЕСПЧ, свързана със Закона за отговорността на държавата и общините за вреди (ЗОДОВ). Отговорност на държавата за вреди от нарушения на правото на Европейския съюз” с лектори: адв. Михаил Екимджиев и адв. Катина Бончева.

Предвиждат се спортни състезания по тенис на корт, футбол на малки врати и др.

Тези, които няма да се включат в спортните състезания, могат да се възползват от условията на хотелския комплекс за спорт и отдих. Санаторно-оздравителният комплекс “Камчия” е разположен на 25 км. южно от гр. Варна, до устието на едноименната река и природния резерват “Камчия”. За гостите работят спортни и СПА центрове в комплекса, намиращ се в дъбова гора, с красив парк, ботанически кътове, еко-пътеки и беседки. Предлагат се различни рехабилитационни процедури, а спортният комплекс отговаря на всички олимпийски стандарти и се състои от басейн с олимпийски размери, лекоатлетическа писта, зали и игрища за футбол, баскетбол, волейбол и тенис.

Условия за участие:

За участие в Дните на адвокатите каним адвокатите от всички адвокатски колегии в страната.

Участието в някое от състезанията не е задължително условие, за да посетите Дните на адвокатите.

Всеки участник поема сам разноските по пътуване, настаняване и престоя в СОК “Камчия”.

Условия за настаняване:

Варианти за настаняване на база FB на човек на ден във ВС „Пирин“/хотел „Лонгоз“ с включена нощувка, закуска, обяд, вечеря, медицинска помощ, денонощна охрана, ползване на интернет, TV и паркинг:

Човек в двойна стая – 56,00 лв. на ден;

Човек в единична стая – 68,00 лв. на ден.

Варианти за настаняване на база HB на човек на ден във ВС „Пирин“/хотел „Лонгоз“ с включена нощувка, закуска, вечеря, медицинска помощ, денонощна охрана, ползване на интернет, TV и паркинг:

Човек в двойна стая – 50,00 лв. на ден;

Човек в единична стая – 62,00 лв. на ден.

Доплащане за празнична вечеря – 15 лв. на човек.

По време на престоя си може да посетите Авиокосмическия център с планетариум за 5 лв. на човек.

Срок за записване и заплащане на съответната сума: 10 април 2017 г.

Записването става на тел.: 02/980 10 92, 02/980 24 92, 0884/922 913 или на e-mail: coa@abv.bg.

При записване, моля да посочите Вашите три имена, адвокатска колегия, личен номер на адвокат, телефон за връзка, електронна поща, мероприятието, в което желаете да се включите и Вашето желание за настаняване: хотел, стая (единична или двойна), вариант за настаняване (FB или HB), брой нощувки (дата от-до), както и дали ще имате придружител с Вас.

Заплащането на съответната сума става по банковата сметка на Фондация „Център за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“:

Уникредит-Булбанк АД, клон „Калоян“

IBAN: BG44UNCR76301077718918

BIC код: UNCRBGSF

 

След като заплатите сумата, моля да изпратите сканирано платежното на e-mail: coa@abv.bg.