Семинар гр. Силистра 12.05.2018 год.

П  О  К  А  Н  А

ЗА АДВОКАТИТЕ ОТ АДВОКАТСКА КОЛЕГИЯ – РУСЕ ,

       ЦОА “Кръстю Цончев” при ВАС, съвместно с АС- Велико Търново и АС-Силистра организират СЕМИНАР, който ще се проведе на 12.05.2018 г. (събота) от 10:00 до 14:00 часа,  в хотел Дръстър –  гр. Силистра на тема :

Гражданска отговорност на адвоката. Проблеми при застраховането на адвокати и адвокатски дружества

             ЛЕКТОРИ : адвокат Явор Нотев и адвокат Красимира Иванова.

При желаещи колеги от АК-Русе, транспорта е за сметка на АК- Велико Търново

Допълнително информация относно семинара,предоставена от АС- Велико Търново :

Заедно с провеждането на семинара, за адвокатите от АК Велико Търново, предлагаме пътуване с луксозен автобус по маршрута Велико Търново – Силистра и обратно, при следната програма:

            11.май.2018 г.

Тръгване от Велико Търново на 11.05.2018 г., в 8.00 часа.

Около 11 часа пристигане на резервата край село Сребърна ,Община Силистра, който е обявен за световно културно наследство и е сред 100-те национални туристически обекта на Българския туристически съюз. Видният унгарски пътешественик Феликс Каниц го описва като „Елдорадото“ на блатните птици. Разходка край езерото по изградена еко пътека; представяне на местни народни обичаи от фолклорна група.

Около 13 часа – пристигане в град Силистра – един от най-старите български градове, с много богата и древна история; Организиран обяд (рибно меню).

14.30 часа – организирано посещение на крепостта Меджиди табия, изградена на един от най–красивите хълмове край Силистра; добре запазена турска отбранителна крепост, датираща от 1847 г., уникална с подземните тунели, които стигат от хълма до ключови места в другия край на града. Като едно от най-добре запазеното от шестте съоръжения на османската фортификационна система, е включена в 100-те национални туристически обекта на Българския туристически съюз.

Настаняване в хотел „Дръстър“ – 5*, разположен в парка край р. Дунав.

19.30 – организирана вечеря в ресторанта на хотел „Дръстър“.

            12.май.2018 г.

9.30 часа – семинар по посочената тема в конферентната зала на хотел „Дръстър“, съвместно с адвокатите от АК Силистра.

15 час а- Пешеходна разходка с екскурзовод в експонирания в самия център на града архитектурно–археологически резерват „Дуросторум – Дръстър – Силистра“

19.30 – организирана вечеря в ресторанта на хотел „Дръстър“, заедно с колегите от АК Силистра и поднесени от тях изненади за настроение….

            13.май.2018 г.

Закуска в хотела и отпътуване за Велико Търново.

Цена при единично настаняване в хотелска стая – 250 лв.

Цена при настаняване в хотелска стая по двама – 230 лв.

Разходите за пътуване, семинар и кафе-пауза на семинара – се поемат от колегията.

Обявените цени включват две нощувки в хотел „Дръстър“, обяд на 11 май, две закуски и две вечери.

Срок за заявяване на участие, чрез плащане на посочените цени – до 03.май 2018 г. или до изчерпване на местата, обвързани с ангажирания 49-местен автобус.